Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

kourmpanas-constructions.gr

 

Η επιθυμία για δημιουργία ποιοτικών έργων με εξασφάλιση της μέγιστης οικονομίας, αποτελεί πλέον σήμερα - όσο ποτέ άλλοτε - καθοριστικής σημασίας κύριο στόχο συνεργασίας.

Στην Kourmpanas Constructions προσδιορίσαμε σύγχρονους λειτουργικούς άξονες, που μας οδήγησαν στην επιλογή ενός επιτυχούς πολυεπίπεδου συστήματος μεθοδολογίας.

Οι δραστηριότητές μας, εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα των Ιδιωτικών και Δημοσίων Οικοδομικών Έργων (Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες, Οικιστικά Συγκροτήματα, Εκπαιδευτήρια, Εργοστάσια, Συγκροτήματα Γραφείων, Ξενοδοχεία - Τουριστικές Εγκαταστάσεις, Υποκαταστήματα Τραπεζών κ.α.), καθώς και σε κάθε είδους Ανακαινίσεις Κτιριακών Εγκαταστάσεων.

Επίσης ειδικευόμαστε σε κάθε είδους κατασκευές Ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων και σε εγκαταστάσεις ειδικών συστημάτων αυτονομίας θέρμανσης και πυρόσβεσης.

Σκοπός της εταιρίας είναι, η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η άμεση - προσωπική σχέση με τον πελάτη, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό μέγεθος του κάθε έργου, αποτελεί πρόσθετο συγκριτικό της πλεονέκτημα.

Η εταιρία μας μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει Τεχνικά Έργα, που σέβονται τα κριτήρια οικονομίας και αρτιότητας, προωθώντας και επιβεβαιώνοντας αποτελεσματικά, την εταιρική φιλοσοφία μας.
Η τεχνογνωσία μας, η οργάνωση και η εμπειρία, αποτελούν κύρια στοιχεία εξασφάλισης επιτυχημένης συνεργασίας.

Σαν στόχο επιδιώκουμε μια επιτυχή ισορροπία μεταξύ ποιότητας, σχεδιασμού, αποδοτικής δημιουργικότητας, ορθής επιλογής υλικών, επίτευξη μακροζωίας των κατασκευών, φροντίδας και διαθεσιμότητας των υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη οικονομία.

Ευελπιστούμε η γνωριμία μας στο διαδικτυακό χώρο να επεκταθεί και να είναι η αφετηρία μιας επιτυχημένης συνεργασίας είτε μας χρειάζεστε για ανακαίνιση κατοικίας στον Πύργο ή ακόμη και σε όλη την Ελλάδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου