Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ανακαίνιση καταστημάτων

Η ανακαίνιση του χώρου σας είναι μία υπόθεση που σας αφορά άμεσα. Η ποιοτική ανακαίνιση του χώρου σας ακόμα περισσότερο. Η anakainiseis-opap.gr, με την εγγυημένη ποιότητα της  ελληνικής εταιρείας σας συστήνει την ανακαίνιση του καταστήματός σας  που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπατε το κατάστημά σας. Το συνεργείο μας  με εγγύηση και ποιότητα κατασκευής σας εγγυάτε μία επιτυχημένη ανακαινιση καταστήματος.
Εκεί λοιπόν που η κλασική ομορφιά των απλών υλικών συναντά την παράδοση και την τεχνογνωσία των σύγχρονων αναγκών ενός χώρου, η εταιρεία μας  σας προσφέρει υψηλής αισθητικής κατασκευές και ανακαινίσεις


Η εταιρεία  βρίσκεται από το 1978 στον χώρο της ανακαίνισης και στις κατασκευές.
Αναλαμβάνει την διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σας στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο
με κορυφαίας ποιότητας κατασκευή,με οποιοδήποτε υλικό μπορείτε να έχετε στην φαντασία σας.
 Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό:

• Επενδύσεις γυψοσανίδας
• Οροφές γυψοσανίδας
• Οροφές ορυκτών ινών
• Οροφές αλουμινίου
• Οροφές ελαστικές
• Ανακαινίσεις σπιτιών
• Ανακαινίσεις καταστημάτων
• Κατασκευές ηχομονώσεων
• Κρυφοί φωτισμοί
• Εξωτερικές επενδύσεις
• Πατώματα lamineit
• Σιδηροκατασκευές
• Πατάρια
• Χωρίσματα
• Διακόσμηση

Δείτε έργα μας

Ανακαίνιση είναι συνώνυμο της ανανέωσης, της φρεσκάδας. Στην εταιρεία μας βλέπουμε μέσα απ΄τα μάτια σας τον αέρα αυτής της φρεσκάδας και τον αποτυπώνουμε πρώτα στο χαρτί, δημιουργώντας σχέδια αντάξια των προσδοκιών σας κι έπειτα στο χώρο σας κάνοντας πραγματικότητα το όραμά σας στην καλύτερη του μορφή.
Το πελατολόγιο μας αποτελεί την εγγύηση που αναζητάτε. Η πολυετής εμπειρία μας, μας καθιστά ηγέτες στο χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας το οποίο θα σας οδηγήσει στη σωστή απόφαση για την ανανέωση του χώρου σας.

Η R & C είναι εξειδικευμένη σε έργα που αφορούν την κατασκευή και ανακαίνιση καταστημάτων.

Στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες και οι υπηρεσίες της καλύπτουν την εκτίμηση, την μελέτη και την κατασκευή του ακινήτου έως την αποπεράτωση του.
Παρευρίσκεται κοντά στον ενδιαφερόμενο και προσαρμόζει τις απαιτήσεις του σύμφωνα με τους κανόνες της αισθητικής και της τέχνης για να επιτευχθεί το βέλτιστο αισθητικό, λειτουργικό και οικονομικό αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιεί σύγχρονα, κατάλληλα υλικά εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία για κάθε εργασία. 
 Έχει τη δυνατότητα να προτείνει αλλαγές στην υπάρχουσα κατασκευή που θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα των εσωτερικών χώρων και του περιβάλλοντος χώρου με τελικό αποτέλεσμα την πλήρη αναβάθμιση της κατασκευής.  
 Aναλαμβάνει την κατασκευή επαγγελματικών χώρων (εργοστάσια, αποθήκες, καταστήματα, γραφεία) ή την ανακατασκευή υπαρχόντων επαγγελματικών χωρών, με βέλτιστα αποτελέσματα.
 H R & C κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, στηριζόμενη στην ταχύτητα, την συνέπεια, την ποιότητα κατασκευής και την τεχνική υποστήριξη ακόμη και μετά την αποπεράτωση του έργου.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.


Η εταιρεία μας διατηρεί την έδρα της στην Αθήνα  και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων κατοικιών (μονοκατοικιών- διαμερισμάτων)

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε όλες τις παρεμβάσεις που απαιτούνται σε ένα κτίριο, κατοικίας ή τριτογενούς τομέα με σκοπό να αναβαθμιστεί ενεργειακά,  λειτουργικά και αισθητικά ανάλογα τις εκάστοτε συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη μας.

Αναλαμβάνουμε την καταγραφή των εργασιών, κάνουμε, προτάσεις με βάση τις ανάγκες σας και σας δίνουμε λύσεις υψηλής ποιότητας στο μικρότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε οποιουδήποτε είδους ανακαίνιση. Η εταιρεία μας είναι συνώνυμη  με όλα τα σύγχρονα τεχνικά έργα στην περιοχή της Αττικής αλλά και στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι τεχνικοί, εμπορικοί και κατασκευαστικοί οίκοι με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τα σύγχρονα υλικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη μας, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας των εργασιών μας.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ.

ΟΙ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΟΦΕΣ EXTENZO ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ Ή ΟΧΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ.

 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ‘Η ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ‘Η ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ.




Κατασκευές με γυψοσανίδες

Οι γυψοσανίδες είναι ένα εύκολο υλικό, ελαφρύ και οικονομικό. Κάνει κάθε κατασκευή να δείχνει όμορφη και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε χώρους όπως ακριβώς τους χρειαζόμαστε, χωρίς να μας δεσμεύει. Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε καλά αυτό το υλικό και το χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε χώρους πρακτικούς κι ευκολόχρηστους για κάθε χρήστη. Άλλωστε η πολυετής εμπειρία μας μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαμορφώνοντας χώρους που είτε δεν υπήρχαν πριν αλλά ήταν απαραίτητοι είτε χρειάζονται αναδιοργάνωση λόγω αλλαγής των δεδομένων όπως πχ ο ερχομός ενός παιδιού ή η επέκταση μιας επιχείρησης. Οι τεχνίτες μας, οι οποίοι εργάζονται με ευσυνειδησία και μεράκι, γνωρίζουν καλά πως να τιθασεύσουν το συγκεκριμένο υλικό και να σας παραδώσουν χώρους καλαίσθητους και ιδανικά διαμορφωμένους για την δική σας περίσταση χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη.

• Επενδύσεις γυψοσανίδας
• Οροφές γυψοσανίδας
• Ανακαινίσεις σπιτιών
• Ανακαινίσεις καταστημάτων
• Κρυφοί φωτισμοί
• Πατάρια
• Χωρίσματα
• Διακόσμηση

 

Χωρίσματα γραφείων

 Σας κατασκευάζουμε χωρίσματα γραφείου με γυψοσανίδα ή με άλλα υλικά (αλουμίνιο ή ξύλο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου